Місце роботи: - 06.07.2006 -04.2007 рр. - член бригади ресторану “Макдональдc ” (Борщагівська 2Б). Основні службові обов’язки:
- робота на касі, на виробництві, драйві;
- спілкування з відвідувачами, 100% задоволення потреб споживачів, дотримання високих стандартів праці.
- 04.2007 рр. - 05.2008 рр. “Інструктор з навчання персоналу”. Основні службові обов’язки:
- контроль за випуском продукції на зміні;
- контроль за роботою персоналу та допомога менеджеру;
- організація навчання нових робітників;
- складання плану виготовлення продукції на зміну.
- робота на касі, на виробництві, драйві;
- спілкування з відвідувачами, 100% задоволення потреб споживачів, дотримання високих стандартів праці;
- 05.2008 – 10.2010- Свінг- менеджер ресторану. Основні службові обов’язки:
- контроль за роботою персоналу ;
- контроль за роботою обладнання;
- контроль чистоти в ресторані та прилеглій території;
- контроль виконання маркетингових програм;
- проведення співбесід під час прийому на роботу;
- забезпечення робітників формою;
- проведення мотиваційних програм для персоналу;
- контроль виконання статей бюджету ресторану;
- складання графіку навчання працівників;
- контроль навчання працівників;
- складання розкладу роботи персоналу згідно з потребами ресторану;
- замовлення продукції для ресторану;
- прийом доставок та проведення інвентаризації продукції;
- контроль за строками реалізації продуктів;
- оформлення платежів;
- складання інкасаторської сумки та підрахунок виручки.
- контроль в ресторані та прилеглої території.