MyWork.in.ua - работа в Киеве и Украине
Вход для работодателей
Поиск вакансий  
Поиск резюме  
 
Введите название должности или слово для поиска:
Зарплата от до  гривен Город
 
   

Резюме Адміністратор ресторану на сезон в Буковель .

з/п от 2500 грн

Львов, 13.07.2014

Сведения о кандидате:

Лазаряк  Наталя  Ярославівна (15.10.1984р.н.)

Освіта


2000р.-2003р. - Вище професійне училище №18

 м. Львів


§ Кухар - кондитер

2003р. – 2006р. Державний коледж харчової і переробної промисловості

Національного університету харчових технологій

 м. Львів

§ Факультет Технолог хлібо-макаронних кондитерських виробів

§ Cпеціальність Технолог

Досвід роботи


Серпень 2003р. по серпень 2010р. – Львівське бістро «Тарко»

Бармен, продавець-касир, менеджер

обслуговування відвідувачів

- замовлення товару

прийом товару

правильність розміщення товару

вирішення всіх проблемних ситуацій на роботі

робота з касовим апаратом ЕРА 101

ведення Книги обліку розрахункових операцій

організація та контроль проведення обслуговування

підбір та навчання персоналу

складання табелів обліку робочого часу персоналу

контроль за роботою персоналу (розстановка та ротація, організація командної роботи)

координація та контроль роботи технічного відділу

вирішення будь-яких конфліктних ситуацій

забезпечення високого рівня обслуговування та організації праці

створення звітності інвентаризації товару

проведення тренінгів

Вересень 2010р. по лютий 2012р.  –  фаст фуд Чікен Хат

Менеджер

підбір персоналу і навчання

організація роботи персоналу

замовлення товару

прийом товару

здійснення закупів

заповнення документації

контроль якості їжі по стандартам

ведення в базу даних товар

проведення тренінгів

формулювання завдань для співробітників

створення звітностей

Жовтень 2010р. по січень 2012р. –Фабрика їжібіля Магнуса

Менеджер

контроль їжі

підбір персоналу організація роботи персоналу

замовлення товару

прийом товару

правильність розміщеність товару

створення звітності інвентаризації

обслуговування клієнтів

робота з касовим апаратом

ведення книги обліку розрахункових операцій

ведення звітностей

контроль якості обслуговування і порядку у залі


Лютий 2012р. по травень 2012р.  готельно-оздоровий комплекс «Жива Вода»

Адміністратор ресторану

замовлення товару

підбір персоналу, організація роботи

інвентаризація

зустріч і розміщення гостей

контроль якоті приготування і подачі їжі

прийом замовлення бенкетів

Травень 2012р. до вересня 2013р. піцерія «Сіли-Зїли»

Адміністратор

контроль приготування і подачі їжі

організація роботи працівників

проведення інвентаризації

замовлення товару

прийом товару

здійснювання закупів

навчання персоналу

обслуговування клієнтів

Вересень 2013р.до травня2014р. ресторан шоу-бар 0,5(вул.Коперника 5)

Адміністратор

обслуговування клієнтів

контроль приготування і подачі їжі

Березень 2014р. до липня 2014р.. піцерія  «Сіли-Зїли»

контроль приготування і подачі їжі

організація роботи працівників

проведення інвентаризації

замовлення товару

прийом товару

здійснювання закупів

навчання персоналу

обслуговування клієнтів

Навики

Знання ПК : пакет MS Office (Word, Excel , D2system, програма Абак,  ), Internet Explorer, російська, українська мови – володію вільно, Польська, німецька- навчальний курс


Характерні риси

висока працездатність, творчий підхід до роботи, здатність пристосовуватися до змін, здатність до прогнозування, комунікабельність, відповідальність за прийняття рішень, нестандартність рішень, аналітичне мислення та цілеспрямованість, вміння працювати в колективі, прагнення до навчання та саморозвитку, знання ділового етикету.

Контактное лицо: 

Лазаряк Наталія Ярославівна

E-mail: 

lazaryakn@mail.ru

Контакты:

0989972752