Лазаряк Наталя Ярославівна (15.10.1984р.н.)
Освіта
2000р.-2003р. - Вище професійне училище №18
м. Львів
§ Кухар - кондитер
2003р. – 2006р. Державний коледж харчової і переробної промисловості
Національного університету харчових технологій
м. Львів
§ Факультет Технолог хлібо-макаронних кондитерських виробів
§ Cпеціальність Технолог
Досвід роботи
Серпень 2003р. по серпень 2010р. – Львівське бістро «Тарко»
Бармен, продавець-касир, менеджер
- обслуговування відвідувачів
- замовлення товару
- прийом товару
- правильність розміщення товару
- вирішення всіх проблемних ситуацій на роботі
- робота з касовим апаратом ЕРА 101
- ведення Книги обліку розрахункових операцій
- організація та контроль проведення обслуговування
- підбір та навчання персоналу
- складання табелів обліку робочого часу персоналу
- контроль за роботою персоналу (розстановка та ротація, організація командної роботи)
- координація та контроль роботи технічного відділу
- вирішення будь-яких конфліктних ситуацій
- забезпечення високого рівня обслуговування та організації праці
- створення звітності інвентаризації товару
- проведення тренінгів
Вересень 2010р. по лютий 2012р. – фаст фуд ‘Чікен Хат’
Менеджер
- підбір персоналу і навчання
- організація роботи персоналу
- замовлення товару
- прийом товару
- здійснення закупів
- заповнення документації
- контроль якості їжі по стандартам
- ведення в базу даних товар
- проведення тренінгів
- формулювання завдань для співробітників
- створення звітностей
Жовтень 2010р. по січень 2012р. –‘Фабрика їжі” біля Магнуса
Менеджер
- контроль їжі
- підбір персоналу організація роботи персоналу
- замовлення товару
- прийом товару
- правильність розміщеність товару
- створення звітності інвентаризації
- обслуговування клієнтів
- робота з касовим апаратом
- ведення книги обліку розрахункових операцій
- ведення звітностей
- контроль якості обслуговування і порядку у залі
Лютий 2012р. по травень 2012р. готельно-оздоровий комплекс «Жива Вода»
Адміністратор ресторану
- замовлення товару
- підбір персоналу, організація роботи
- інвентаризація
- зустріч і розміщення гостей
- контроль якоті приготування і подачі їжі
- прийом замовлення бенкетів
Травень 2012р. до вересня 2013р. піцерія «Сіли-Зїли»
Адміністратор
- контроль приготування і подачі їжі
- організація роботи працівників
- проведення інвентаризації
- замовлення товару
- прийом товару
- здійснювання закупів
- навчання персоналу
- обслуговування клієнтів
Вересень 2013р.до травня2014р. ресторан шоу-бар 0,5(вул.Коперника 5)
Адміністратор
- обслуговування клієнтів
- контроль приготування і подачі їжі
Березень 2014р. до липня 2014р.. піцерія «Сіли-Зїли»
- контроль приготування і подачі їжі
- організація роботи працівників
- проведення інвентаризації
- замовлення товару
- прийом товару
- здійснювання закупів
- навчання персоналу
- обслуговування клієнтів
Навики
Знання ПК : пакет MS Office (Word, Excel , D2system, програма Абак, ), Internet Explorer, російська, українська мови – володію вільно, Польська, німецька- навчальний курс
Характерні риси
висока працездатність, творчий підхід до роботи, здатність пристосовуватися до змін, здатність до прогнозування, комунікабельність, відповідальність за прийняття рішень, нестандартність рішень, аналітичне мислення та цілеспрямованість, вміння працювати в колективі, прагнення до навчання та саморозвитку, знання ділового етикету.